Skip to content

VSO Check

Wilt u direct, of na de intake, een uitgebreid schriftelijk advies van mij ontvangen? Laat uw voorstel dan direct door mij controleren en u ontvangt een compleet schriftelijk advies voor een gereduceerd bedrag* van 195 euro (inclusief btw).

Transitievergoeding berekenen via tool

Juridische check voorkomt problemen

Heeft u door uw werkgever een VSO aangeboden gekregen, dan is het verstandig om deze door mij als arbeidsrechtspecialist te laten controleren. Binnen 2 werkdagen kan ik een juridische check voor u uitvoeren en een uitgebreid advies per e-mail toesturen. U weet dan direct of de overeenkomst juridisch juist is en of er risico’s aan zijn verbonden. Dit advies kunt u gebruiken bij de onderhandelingen met uw werkgever.

Gereduceerd tarief

In veel gevallen is uw werkgever bereid om de door u te maken juridische kosten (deels) voor zijn rekening te nemen. In dit geval zijn er voor u geen kosten aan mijn werkzaamheden verbonden en wordt de factuur rechtstreeks aan uw werkgever verstuurd. Indien uw werkgever de kosten voor rechtsbijstand niet vergoedt, geldt het gereduceerde tarief van 195 euro (inclusief btw) welke ik aan uw factureer.

Hoe werk de VSO check?

U vult onderstaand formulier in en ontvangt van mij een opdrachtbevestiging inclusief factuur. Binnen twee werkdagen ontvangt u vervolgens het uitgebreide schriftelijk (per mail) advies.

Om een goede check uit te kunnen voeren zouden we naast uw persoonsgegevens ook graag een kopie ontvangen van uw concept vaststellingsovereenkomst, recente salarisstrook en arbeidsovereenkomst. Hieronder kunt u deze documenten uploaden, maar u kunt deze documenten ook later per mail aan mij toesturen via info@vsohulp.nl

Aanhef*
De heerMevrouw


JaNee

Bevestiging*
ja, ik wil mijn beëindigingsovereenkomst laten checken voor €195,- inclusief btw

Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig ons privacybeleid.

Chat openen
1
Hallo