Skip to content

Onderhandelingen met Werkgever

Heeft uw werkgever u een voorstel gedaan voor een ontslag door middel van een vaststellingsovereenkomst (VSO)? Bent u niet tevreden en wenst u over de VSO te onderhandelen? Graag sta ik u bij.

Transitievergoeding berekenen via tool

Onderhandelingen met werkgever

Dit traject start met een telefonische intake waarbij ik het huidige voorstel van uw werkgever met u doorneem. In dit gesprek stellen we vast wat écht voor u belangrijk is in de onderhandelingen. Ik adviseer u ook over de mogelijkheden die er zijn waarover onderhandeld kan worden. Het gaat er immers om dat er voor u een ontslag volgt met een goed gevoel!

Na de intake neem ik (met uw goedkeuring) contact op met de werkgever om de onderhandelingen te voeren, denk hierbij aan het maken en verzenden van een tegenvoorstel (bijvoorbeeld een hogere ontslagvergoeding, andere ontslagdatum etc.). Als nodig blijkt voer ik meerdere onderhandelingsrondes voor u uit. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de onderhandelingen voert met de werkgever, waarbij ik u op de achtergrond voorzie van advies.

Vaste prijsafspraak

Als u kiest voor deze dienst dan hanteer ik een vaste prijsafspraak. Hiermee weet u vooraf waar u aan toe bent. In veel gevallen zal de werkgever de door u te maken juridische kosten vergoeden. In dat geval verricht ik mijn werkzaamheden op basis van het door uw werkgever ter beschikking gesteld budget. De factuur zal t.z.t. rechtstreeks bij uw werkgever in rekening worden gebracht. Is dit niet het geval, dan wordt de factuur bij uw in rekening gebracht conform de overeengekomen prijs.

Wilt u gebruik maken van deze dienst?

Vul dan onderstaand formulier in, ik neem vervolgens binnen 24 uur contact met u op voor de eerste telefonische intake.

Om goed van start te kunnen gaan ontvang ik graag naast uw persoonsgegevens een kopie van de vaststellingsovereenkomst, recente salarisstrook en een arbeidsovereenkomst (mits u deze in uw bezit heeft). Hieronder kunt u deze documenten uploaden, maar u kunt deze documenten ook per mail aan mij toesturen via info@vsohulp.nl

Aanhef*
De heerMevrouw


JaNee

Bevestiging*
ja, ik wil mijn beëindigingsovereenkomst laten checken voor €250,- inclusief btw

Als u bovenstaande persoonsgegevens aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij deze gegevens verwerken overeenkomstig on privacybeleid.

vaststellingsovereenkomst
Chat openen
1
Hallo